Koulu alkoi, kuten myös kiirus. Eihän tässä meinaa ehtiä edes neuloa! Paitsi tietenkin luennoilla ja tenttikirjan ääressä... Molemmissa on omat haasteensa. Luennolla pitää olla mukana jotain pientä ja kilisemätöntä (Katriina suositteli bambupuikkoja), tenttiin lukiessa ongelmia aiheuttavat aukipysymättömät kirjat - sekä tietysti jatkuva sivujenkääntely. Pitäisi ehkä hankkia keittokirjateline tahi pieni maalausteline, tosin se sivujen kääntely jää edelleen harmistuttamaan :)

Aloitin pienimuotoisen syyssiivouksen, tietysti lankavarastostani.

175801.jpg

Lajittelin omiin laatikoihinsa korkkaamattomat kerät, pikkujämät sekä puolivalmisteiden tasolla olevan neuletyöt. Ehkä löytyy uutta intoa niiden valmiiksi saattamiseen, kun puikkoja ja lankoja ei tarvitse kaivella miljoonasta eri paikasta. Kaikki kolme blogikissaa osallistuivat operaatioon antaumuksella.

Viime viikolla tenttiinlukuseurana olivat Snicketit ja mohairpaita, joka on yhtä hihaa ja kaarroketta vielä vailla. Noista sukista näyttäisi tulevan liian isot, joten taisin taas tehdä sukat miehelle enkä itselleni. Ei niitä nyt viitsi purkamaankaan alkaa :)

Jaaniin, tänään taisi ilmestyä uusi Moda. Saattaapi tarttua kauppareissulla mukaan - ja sitten on taas monta monta uutta ideaa eikä yhtään enempää aikaa!