Lähdinpä minäkin tähän mukaan, jotta pienenee tuo varasto edes vähäsen...
Tämän kuun aikana pitää vielä ostaa langat Woolista toteutettavaan palmikkopaitaan sekä mohairia huivilangaksi. Sitten se on loppu. Ainakin kuukaudeksi :)

197169.jpg

Palmikkohuppari syntyy Tupasvillaa-blogin ihanalla ohjeella. Ajattelin tehdä siitä hieman enemmän omantyyliseni, eli pidentää lantiolle ulottuvaksi sekä leventää hihoja. Kiinnityksen teen nappien sijasta nauhoilla. Tosin saattaa mennä tovi, että pääsen aloittamaan tämän työn. Aloitin eilen boleron uusimman Novitan ohjeella Korialta hamstratusta petrolinvärisestä Ainosta, lisäksi puikoilla ovat silmäpakohihat mustasta Nallesta. Vähän jännittää mitä noista jälkimmäisistä tulee, pysyvätkö ne pitelemättä käsissä? Vai olisiko kuminauha kenties tarpeen?

Jaaniin, moni puhuu jo joululahjojen tekemisestä. Täten ilmoitan, että en aio neuloa joululahjaksi yhtään mitään. Ei ole aikaa alkaa stressata töiden valmistumisesta johonkin tiettyyn aikatauluun, se vie vähän harrastuksesta iloa. En ole muutenkaan lainkaan jouluihminen - kynttilöitä saatan polttaa ja lomailla pari päivää, mutta siihen se jääkin. Älkää pitäkö minua ilonpilaajana, kukin vain taplaa tyylillään ;) Jos nyt jotain sattuu joulun tienoilla valmistumaan mummille/äidille/anopille, niin saatan sen lahjaksi myös antaa. Mutta ilman kiirusta ja suunnittelua!