217831.jpg

Sophie meni ihan mutkalle.

Melkoinen kissablogi tämä nykyään :) Mutta en voinut vastustaa kiusausta!

Viime lauantaina aloittamani Kiri (pdf) on puikoilla edelleen. Nyt on menossa se uuvuttava keskikohta, jossa jokainen kerros tuntuu pitkältä kuin nälkävuosi. Tänään tenttiä valvoessani neuloin noin kaksi tuntia, ja siinä ajassa syntyi vain 8 kerrosta. Huoh. Kohta uskaltanen siirtyä vaiheeseen 3, jossa huivin lopullinen koko hahmottuu. Tuo muotoutumisprosessi on minulle hieman hämärän peitossa vielä, mutta kovasti kolmiolta se alkaa näyttää. Tämä huivi on ensimmäinen niskasta aloittamani, ja työtapa miellyttää paljon. Seuraavaksi kokeilen jotakin Mystery Shawleista, toisaalta Pauliinan luona odottelisi hakijaansa jenkkilästä tilattu ihanan lohikäärmehuivin ohje. Tuohon jälkimmäiseen ei kyllä ole sopivaa lankaa juuri nyt, enkä saa ostaa ennen marraskuuta ;)

Keskeneräisiä töitä on kertynyt ihan liikaa. Uljas tarkoitus olisi nollata tilanne marraskuun alkuun mennessä. Kyllästyn helposti - paidoista jää usein puuttumaan toinen hiha, huiveista puolikas. Useita sukkia on ihan alkutekijöissään. Täytyy ottaa itseään niskasta kiinni, tai sitten alkaa pukeutumaan modernisti hihapuoliin puseroihin :) Pieni vaivahan noissa olisi, mutta kun pystyisi hetken olemaan selailematta nettiä/neulelehtiä ja löytämättä uusia ihanuuksia, joita pitää päästä kokeilemaan heti-kaikki-tänne-mulle-nyt -tyylisesti. Tekisi kovasti mieli myös toteuttaa ensimmäisiä ihan omia suunnitelmia, mutta mistä se aika! Lisää tunteja vuorokausiin, kiitos. Tai valonnopeat kätöset puikkoja kilisyttämään.

Jaaniin, sormus meni samantien vaihtoon. Alkuperäinen oli liian iso ja malliltaan sittenkin hankala. Myöskään väri ei miellyttänyt minun silmääni, toisin kuin kuvissa valmistajan kotisivuilla. Union Designilla oli ollut jotain ongelmia pyöreämpiprofiilisen mallin kanssa liittyen kullan ja damastin kiinnityksen kestävyyteen, sitä ei siis enää löytynyt valikoimasta. Menimme uusintakierrokselle kultasepänliikkeeseen ja valitsin hirveän pohdinnan jälkeen Sandbergin valmistaman valkokultaisen timanttisormuksen, joka oli riittävän vähäeleinen ja moderni. Ensin olin ihan sitä mieltä, että ei timantteja missään nimessä - mutta kukas nainen niitä voisi vastustaa :)

Kuva Kiristä tulee heti kun se on edes suunnilleen valmis eikä enää mytty - toivottavasti samassa satsissa lisää valmiita töitä!

217832.jpg

Mutkakin aukesi kirjoituksen päätteeksi.