Toivotan kaikille lukijoille oikein ihanaa uutta vuotta ja runsaasti uusia kujeita!

Oma uudenvuodenviettoni vaihtui mökkireissusta sairastamiseen, kun toimme näemmä molemmat Prahan-tuliaisena flunssan. Onneksi sain syntymäpäivä/joululahjaksi Gilmoren tyttöjen kaudet 2 ja 3! Juuri sopivaa ohjelmaa kuumeisena köllöttämiseen. Ehkä maistan tsekkiläistä valkoviiniäkin ruuan kanssa.

UFO-projektini, uudenvuoden lupaus, on lähtenyt jo käyntiin. Ensimmäisenä hyökkäsin Wetterhoffin villasilkkilangasta tekeillä olevan Kirin kimppuun. Olen siis luvannut suorittaa kaikki keskeneräiset työt pois ennenkuin ostan uutta lankaa. Tosin lasken keskeneräisiin myös muutamat vielä lankakerien asteella olevat työt, eli ne joihin on selkeästi ostettu tiettyä työtä varten tietty määrä tiettyä lankaa. Laskelmani mukaan näitä olisi noin 14 kappaletta, joten työnsarkaa riittää! Tuloksia esittelen jahka niitä on, tossa kirinpuolikkaassa tuskin on näkemistä...

Irkku kysyi hieman aikaa sitten kommenteissa, mistä tulee blogini nimi. Noh, se käsittelee käsitöitä, lähinnä kyllä neulomista tällä hetkellä, sillä en ole juuri muuta blogin aloittamisen jälkeen harrastanut. Ompelen myös sisustuksellisiin tarkoituksiin, mutta esimerkiksi sohvanpäällisemme ja olohuoneen verhomme ompeli mieheke! Minulla nimittäin meni varsin iäkkääseen lainakoneeseen hermot, ja mies hoiti homman kotiin, ihan mieluusti kuulemma, tekninen laitehan tuokin :)
Rieppa taas on ikivanha lempinimeni, äidin keksimä kaiketi. Käytän sitä myös irc-nimekkeenä ja muutenkin nettimaailmassa, mutta todellakin myös ihan oikeassa maailmassa. Pääni kääntyy kaupungilla ihan yhtä lailla, huudettiin sitten 'Rieppa!' tai 'Eeva!'.

Mutta vielä kerran, hyvää uutta vuotta. Mielenkiinnolla seuraan huomenna Wienin Filharmonikkojen uudenvuoden perinteistä konserttia (TV1, klo 13.15). Aamun Helsingin Sanomissa oli juttua siitä, miten pitkät perinteet omaava orkesteri syrjii yhä naissoittajia riveissään. Huhujen mukaan nämä puheet ovat aiheuttaneet sen, että lavalla on kenties edellisvuosia runsaammin naispuolisia avustajia, ihan näön vuoksi. Pitäähän se vilkaista josko näin on! Ihan vain sarkasmin takia :)