Poskiontelontulehdus selätti minut ja tarjosi aikaa neulomiselle. Tässä hieman tuloksia:

193330.jpg

Uusi Knitty ilmestyi, sieltä puikoille pääsi heti ihanan monikäyttöinen, syyslämmin Sugar on Snow.
Violettisävyinen on Jussia, sinertävä 7-veljeksen moniraitamallia. Lankaa kului vähän vajaa 100g, kaksinkertaisena. Tämä lämmin läystäke toimii siis sekä pipona että niskanlämmittimenä, ja kaksinkertainen lanka tekee siitä ihanan jämäkän. Jo puolisentoista viikkoa flunssaa jälkitauteineen poteneena, tuo tuli kyllä tarpeeeseen - kurkku kipeänä nukuin omani kanssa :) Helpottihan se sitten.

Jussia jäi vielä sen verran, että teen pariksi kämmekkäät, niinikään Knittyn ohjeella.

193331.jpg
Kauluri toiminnassa. Miehen taustalta saattaa bongata Kotiteollisuuden Sinkkosen.

Melkoinen punaparta tuo äijänketale. Eikä kuulemma vielä ole aivan kyllästynyt erinäisiin asusteisiin ja paitakehitelmiin. Katsotaan sitten kun loppuu säilytystila kesken... Niin, tilasimme Saksasta lankoja. Minulle on tulossa Opalin ja Regian sukkalankoja sekä muutama kerä Austermann Stepin värejä, joita ei tiettävästi saa Suomesta. Mikäli se paketti nyt joskus Suomeen löytää.

193332.jpg
Vielä jotain muutakin valmista, tässä Moda-lehdestä poimittu keeppityyppinen ratkaisu Kitten Mohair -langasta. Vähän meinaa valahdella tuolla kiinnityksellä. Ajattelin ostaa siihen sävyyn sopivan satiininauhan tukevamman kiinnityksen takaamiseksi. Neuroottiseksihan siinä tulee jos joutuu koko ajan shaalia ylös nykimään :) Muistan joskus nuorempana neuloneeni paidan, joka päätyi purettavaksi juuri samasta syystä: liian avonainen kaula-aukko päätti valahtaa olkapäiltäkin alemmas.
Jäljelle jääneestä mohairista aloin väkästämään pientä röyhelöhuivia. No, yllättäen se loppui kesken muutamaa kerrosta ennen loppua. Tarvinnee ostaa vielä yksi kerä ja tehdä niistä jämistä vaikkapa baskeri tai jonkinlainen päähuivi. Tahtoisin aina saada käytettyä pienimmätkin langanjämät johonkin hyödylliseen, mutta aina jää jotain yli - tietysti kissoille voisi tehdä tilkkupeiton.